Size:

De grens tussen wonen, werken en onspannen wordt steeds kleiner. Eetkamers worden restaurants, kantoren worden huiskamers, lunchrooms worden werkplekken. Het worden ruimtes om te leven, te groeien, te delen.

Vanuit die filosofie ontwerp ik interieurs die meer zijn dan de combinatie van sfeer en functie. LeNue onwerpt ruimtes voor mensen.

Hoe leef jij in je huis? Samen kijken we naar welk gevoel en welke indeling past bij jouw manier van wonen. Want dát is wat jouw huis je thuis maakt.

Mijn ontwerpen zijn een mix van vakundigheid gecombineerd met een natuurlijke nochalance.

Trends zijn tijdelijk. Jij niet. Daarom kijk ik graag voorbij wat er nu hip is, en ga met jou op zoek naar het tijdloze, het bijzondere en het karakteristieke.

Kennismaken?

Dat doe je bij mij altijd vrijblijvend. Geen verplichtingen. Als we een goeie match zijn bepalen we het pakket dat past bij jouw wensen.

Goeie tips en duizend ideeën

Misschien heb je net dat zetje nodig om die gedurfde keuze te maken, twijfel je over de kleur op je muur, vermoed je dat je verloofde kleurenblind is of weet je niet waar je dat kastje van oma nou neer moet zetten. Dan is de quick fix precies wat je nodig hebt!

Uitgewerkt tot in de puntjes

Een nieuwe woning? Complete make-over? Dan heb je meer nodig. Ik neem je mee op reis door je eigen moodboard, stel kleurpalletten en materialen samen, maak indelingsplannen, shopping lists en ga zelfs samen met je shoppen!